Pajuk optiek

Pajuk
De uitgebreide collecties van Pajuk bestaan uit modieuze en vooral betaalbare monturen. Van klassiek tot modern en van eenvoudig tot kleurrijk. De collecties zijn altijd actueel, volgen de laatste modetrends en blijven vernieuwend. De collecties van Pajuk worden onderscheiden door drie merken: Sir John, Easy Eyewear en The Line.

Sir John
Met Sir John wordt een toonaangevende brillencollectie neergezet die zeer actueel is. Het overgrote deel van de brillencollectie van Sir John bestaat uit strakke, moderne designs in diverse kleuren en vormen. Van klassiek tot zeer trendy, van robuust en stoer tot stijlvol. Ook gewaagde monturen en gedurfde designs behoren ook tot deze collectie. Net als het ontwerp is ook het kleurgebruik toonaangevend. Met de Sir John brillencollectie volgen onze ontwerpers de mode & trends op de voet!

Easy Eyewear
De naam zegt het eigenlijk al, Easy Eyewear staat voor comfortabele brillen die gemakkelijk te dragen zijn. Wanneer je op zoek bent naar een eenvoudige maar modieuze bril, is een bril van Easy Eyewear perfect voor jou. De brillencollectie voldoet aan alle trends van dit moment. Van strakke moderne monturen tot kleurige designs met een levendige en frisse uitstraling.

The Line
De dames- en herenbrillen van The Line Eyewear zijn bescheiden en tijdloos! Wanneer u op zoek bent naar een eenvoudige maar modieuze bril, die niet teveel mag kosten, dan is een bril van The Line Eyewear perfect voor u. Er is voor zowel dames als heren een mooie collectie die zich naast populaire materialen vooral kenmerkt door eenvoud.

Comments are closed.